Колеги разглеждах из ибей и попаднах на това - http://www.ebay.de/itm/Scheinwerfer-...item2c5a5fdef8 , интересува ме това са като тези слагани във фейслифта и могат ли да се закачан на тази преди него или не и ако да какво е необходимо за направата на феислифт цялостен отпред ? Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за фарове Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
И аз съм замислил такъв проект но за вбъдеще,трябват ти 2 фара 2 калника,преден капак броня и гредата на която се заключва капака,абе голям филм но не е неизпълнимо!
Успех!
гледах една преобразена в гръцкия форум!
-
Колега супер , филм боя и т.н. а само фаровете тези които съм постнал дали ще станат? И така както съм започнал с въпросите , за вътрешен фл дали може освен волана друго да се направи има ли електроника за навигацията на централният въздуховод ? Благодаря !Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX
Comment
-
Разминават се с капака и калниците капака на ФЛ е по дълъг,и остават и дупко в калниците,а за вътре ако си със старото табло Мисията невъзможна имат страшно много разлики и това не е навигация а дисплея за борд компа!
Волана става ама не знам дали ще се разбере новия еърбег със старата централа !
Comment
-
Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщениеКолеги разглеждах из ибей и попаднах на това - http://www.ebay.de/itm/Scheinwerfer-...item2c5a5fdef8 , интересува ме това са като тези слагани във фейслифта и могат ли да се закачан на тази преди него или не и ако да какво е необходимо за направата на феислифт цялостен отпред ? Благодаря !По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщениеЗначи да разбирам че тези фарове от ФЛ не стават за старата ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеПоследно????Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеИ аз съм замислил такъв проект но за вбъдеще,трябват ти 2 фара 2 калника,преден капак броня и гредата на която се заключва капака,абе голям филм но не е неизпълнимо!
Успех!
гледах една преобразена в гръцкия форум!Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеПоследно????
Доколкото до самото закачване са еднакви фаровете ако няма да те дразни Пробвай,но знай че се сваля бронята за да свалиш фаровете!
Comment
-
Сменя се и гредата с ключалката, общо взето не е невъзможно, но излиза доста пари.
Не се занимавай с глупости, по-добре си купи добавки за бронята или решетка "кадамуро" , в комбинация с едни прилични фарове с лупи и пръснати в стил ГТА нещата изглеждат доста добре.
Освен всичко друго, фейслифтовите фарове пак са без лупи.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
А какво е решетка "кадамуро"? и откъде може да се купят добавки за бронята?
Да не би да е такава?
http://alfa.kachi-snimka.info/images...393873256y.jpgLast edited by tonov; d.m.y г., 21:37.alfa 159 1,8 mpi/lpg
Comment
Comment